KategooriadBrändidSeeriad

Modernsed lahendused avalikku ruumi

Dambis-Pargipingid-Pargipink-Penta-Islands-4

 

Aeg-ajalt leiame end olukorrast, kus otsime omavahel hästi sobituvaid linnamööbli tooteid, kuid neid pole kerge leida. Lubage meil esitleda mõningaid tooteid, mis sobituvad omavahel ideaalselt modernsesse avalikku ruumi.

Taimekonteiner Peta

Kevad on peagi ukse taga ja praegu on viimane aeg mõelda roheluse lisamisele avalikku ruumi. Üks meie uutest toodetest on lihtsa vormiga modernne taimekast Peta, mis on saadaval mitme eri mõõdu, disaini ja viimistlusega. Tamm, kuusk, mänd ja troopiline puit – puitviimistluste valikusse kuuluvad nad kõik. Peta sobib eri tüüpi linnamööbli kõrvale nii parkidesse, tänavatele kui ka väljakutele.  Taimekonteineri kuumtsingitud terasest valmistatud raam on kaetud pulbervärviga. Lillekasti sisemine konteiner on valmistatud tugevast plastist ja varustatud äravooluavadega, et ära hoida taimede üleujutamist. Tegemist on igati praktilise ja stiilse taimekonteineriga, mis loob avalikku ruumi modernse hõngu.

Dambis-Taimekonteinerid-Taimekonteiner Peta-8

Tutvu tootega

Prügikast Mag

Anna kodanikele võimalus hoida puhtust ja korda. Uus universaalne prügikast Mag hõlmab endas mitmeid variatsioone, sobitudes suurepäraselt igasse ruumi. Prügikastid on saadaval kaanega või ilma, jalgadel või alusel ja kahe erineva mahuga koos biojäätmete võimalusega. Esipaneel võib olla valmistatud horisontaalsetest või vertikaalsetest puidust lamellidest, lehtmetallist, painutatud metalllehest või roostevabast terasest. Prügikastil ei puudu ka eemaldatav polüpropüleenist mahuti.

Dambis-Prügikastid-Prügikast Mag-7

Tutvu tootega

Prügikast Bas

Kui otsid prügikastile Mag ümaramat alternatiivi, siis prügikast Bas on just see. Lihtne prügikastiseeria põhineb lihtsamatel geomeetrilistel kujunditel – kuubikutel ja silindritel. Sari on toodetud nelja kujundusega: ruudukujuline mahuga 70 ja 40 liitrit ning ümmargune alusel või tsentraalsel jalal mahuga 35 liitrit. Prügikasti Bas võid näha ka Tallinna Lennujaamas – loe projektist lähemalt.

Tutvu tootega

Pargipink Penta Islands

Moodusta mõnusaid rohealasid moodul-pargipingiga Penta Islands. Varieerides on võimalik luua väga põnevaid kompositsioone vastavalt ruumile, mida kujundad. Pargipingi modernne disain sobib hästi linnakeskkonda, näiteks väljakutele või muudele suurematele platsidele. Pingi konstruktsioon on valmistatud galvaniseeritud terasest ning töödeldud pulbervärviga. Pingi istmeosa on valmistatud tugevatest puitdetailidest, mis on pingi metallosa külge kinnitatud roostevabade kruvidega. Moodulitevahelised ühendused on samuti valmistatud roostevabast terasest.

 

Dambis-Pargipingid-Pargipink-Penta-Islands-3

Tutvu tootega

 

Kombineerides prügikasti Mag või Bas koos taimekonteiner Peta ja pargipingiga Penta Islands lood tõeliselt modernse ja omapärase ruumi.

Küsi hinnapakkumist meie spetsialistilt: info@dambis.ee

Rohkem uudiseid