KategooriadBrändidSeeriad

Dambise uus koduleht teeb linnamööbli valimise mugavaks

Tere tulemast meie värske ilmega kodulehele! Tänu uuele visuaalsele lahendusele on linnamööbli valimine lihtsam kui kunagi varem. Seejuures saavad pikaaegsed kliendid veebilehte kasutada nii, nagu nad on harjunud: kuulasime teid ning hoidsime alles kodulehe harjumuspärase ülesehituse.

Meie e-poes on palju uusi funktsioone, mis teevad kataloogi sirvimise mugavaks ning aitavad kerge vaevaga sobiva toote välja valida. Linnamööbli parameetritega tutvumine on kiire ja efektiivne, nagu oleksid kohapeal kaupa valimas.

Toodete sorteerimine muutub lihtsamaks

Uuel kodulehel on kergem orienteeruda, sest tooted on jaotatud brändide, kategooriate ja tootesarjade järgi. Nagu varemgi, pakume klientidele kvaliteetset Skandinaavia disaini, nutikaid minimalistlikke lahendusi ja aastakümneid vastu pidavaid loodushoidlikke materjale.

Endale sobiva toote leiad nüüd mitu korda kiiremini kui varem, sest uuel kodulehel on olemas filtrid. Vali mugavalt rippmenüüst, milliste tootesarjade ja brändide tooteid näha soovid, ning märgi, millised omadused peavad tootel kindlasti olema. 

Näiteks võid valida, kas soovid näha ainult seljatoega pinke või kas laud peab olema pinnasesse paigaldatav. Lisaks saad esemeid järjestada populaarsuse, uudsuse ja hinna alusel.

Kui e-poes toote pildil klõpsad, avaneb kohe hea ülevaade eseme tehnilistest andmetest, värvivalikust ja materjalidest. Samuti saad mugavalt tootelehe alla laadida.

Konto loomine säästab aega

Uuendasime ka toodete märgistamise süsteemi, mis aitab sul kiirelt otsustada nende esemete kasuks, mis sinu väärtustega kõige paremini sobivad.

E-poe toodetele on lisatud kleepsud, mille järgi leiad kohe üles keskkonnasäästlikud, Eestis valmistatud ning meie kõige populaarsemad tooted. Lisaks näed kiiresti ja mugavalt, millised tooted on laos olemas.

Kuna Dambis pakub nüüd võimalust lehel endale konto luua, on tellimisprotsess lihtsam kui kunagi varem. Sisse logituna saad tooteid lemmikuks märkida – nii leiad kiiresti üles need esemed, mille vastu oled varem huvi tundnud.

Kasutajakonto võimaldab sul näha ja hallata ka varasemaid tellimusi. Samuti saad kontole lisada oma arve- ja tarneaadressi – nii ei pea tellimust esitades andmeid iga kord uuesti sisestama.

Parem kasutajamugavus arhitektidele

Kui varem võisid arhitektid alati meie toodete BIM-elemente küsida, siis nüüd oleme mudelprojekteerimise veelgi lihtsamaks teinud.

Toote juurest leiad lihtsa vaevaga ehitise infomudeli, mida on võimalik kohe arvutisse alla laadida. Nii saad ruumi või õueala kujundades kiiresti ettekujutuse sellest, millised esemed sinu disainiga kõige paremini kokku sobivad.

Uuelt kodulehelt leiad hõlpsamini üles ka meie blogi, kuhu oleme kogunud praktilised soovitused teadlikumaks eluks linnas.

Blogist leiad kasulikke nippe kõige kohta, mis linnaelu puudutab: kuidas talvel õuetaimi hooldada, tõhusamalt prügi sorteerida või lemmikloomadele parem elukeskkond luua. Ikka selleks, et meie kõigi elukvaliteeti parandada, teineteisega arvestada ja loodussäästlikuma tuleviku poole püüelda.

Peagi on tulekul veel inspireerivaid uuendusi

Praeguseks oleme ellu viinud rohkem kui 200 visiooni üle kogu Eesti. Peagi ilmub meie veebilehele ka Eesti kaart, kuhu märgime kõikide teostatud projektide asukohad, pildid ja kirjeldused. Nii saad näha, milliseid Dambise tooteid on kasutatud sinu lemmikpaikades.

Peale kodumaiste projektide oleme esindatud ka rahvusvahelisel turul: meie tehtud töid võib näha nii Lätis kui Dubais. Hetkel saad meie projektidega tutvuda, kui klõpsad menüüs lingil „Tehtud tööd“.

Vaid üheskoos saame investeerida kestvatesse lahendustesse. Dambis aitab sul olla teadlik linnakodanik ning püsida kursis säästliku linnaplaneerimise uusimate trendidega. Liitu ka meie uudiskirjaga, et saada inspiratsiooni oma õueala või linnaruumi loodushoidlikuks sisustamiseks.

Rohkem uudiseid