KategooriadBrändidSeeriad

Dambis linnamööbli tootekataloog 2020

 

Ja valmis see saigi! Dambis linnamööbli värske tootekataloog nii digi- kui ka paberkujul. Seest leiate lisaks toodetele palju põnevat nii Dambis ettevõtte, toodetes kasutusel olevate materjalide, meie kvaliteediprogrammi ja meie tootjate kohta. Toodete puhul oleme välja toonud ka nende mõõtmed ja lisainfo. Avastamist jagub kõigile!

Meie uues tootekataloogis on esindatud nii pargipingid, -toolid, -lauad, väli- ja siseprügikastid, jalgrattahoidjad, rattaparklad, taimekonteinerid, pollarid, ootepaviljonid, fitnessväljaku elemendid ning palju muud põnevat. Kataloogi valmistamisel lähtusime kasutusmugavusest. Trüki puhul panustasime paksematesse kaantesse ning järjekorraribasse ning digi puhul lisasime toodetele lingid – nii kataloogisiseselt kui ka veebi. Soovisime, et kataloogis oleksid toodetel esindatud lisaks kirjeldusele ka mõõdud ja muu lisainfo. Kõike selleks, et kataloog oleks võimalikult ülevaatlik, esteetiliselt ilus ja mugav.

 

Kvaliteetne linnamööbel on ilmastikukindel, vastupidav ja kergesti hooldatav ning muudab linnaruumis viibimise mugavamaks ja funktsionaalsemaks, suunates seeläbi inimesi rohkem avalikku ruumi kasutama ja linnaruumis viibimist nautima. Välimööbli valimine on otsus pikkadeks aastateks ja peab lähtuma sellest, milline on ümbritsev miljöö ja konkreetne mööbli paigaldamise asukoht. Seetõttu tuleks linnamööbli valimisel pöörata alati tähelepanu ühtaegu nii disainile kui ka kvaliteedile, et tagada selle maksimaalne kasutusmugavus ja pikk iga. Dambis peamiseks prioriteediks on pakkuda avaliku ruumi mööblit, mis on kvaliteetne, kasutajakeskne ja vastupidav põhjamaade karmidele ilmastikutingimustele.

 


Soovid kataloogi paberkujul? Võta meiega ühendust e-posti teel info@dambis.ee

Rohkem uudiseid