KategooriadBrändidSeeriad

Miks on praegu hea aeg linnamööblile mõtlemiseks?

 

Peagi sulab linn lumehangede alt välja ja puhkeb kevadõitesse. Pargid, väljakud, platsid ja tänavad täituvad inimestega, kes pinkidel kevadõhku hingavad, ratastel ringi väntavad ning õide puhkenud linnaruumis ajaveetmisvõimalusi otsivad. Õige aeg linnamööblile mõtlemiseks on aga juba kätte jõudmas. Järgevalt tuletame meelde mõned soovitused, et linnamööbli tellimine kiiresti, mugavalt ja soodsalt õnnestuks.

1. Telli linnamööbel varakult

Kui kevad kätte jõuab, hakkavad kõik linnamööblile mõtlema. Seetõttu muutuvad tarneajad pikemaks, sageli koguni kahe kuu pikkuseks. Veebruaris või märtsi alguses tellides, on aga võimalik linnamööbel isegi nelja nädalaga kätte saada. See tähendab, et varajasel tellijal on mööbel olemas juba siis, kui teised alles tellimist planeerima asuvad. Tänu heale planeerimisele saavutatud edumaa on äris väga oluline ja pakub sageli kiiremale tegutsejale teiste ees konkurentsieelise – see kehtib loomulikult ka linnamööbli tellimisel.

2. Kasuta tasuta konsultatsioonivõimalust

Meie tegeleme linnamööbliga iga päev juba enam kui 20 aastat. Oleme linnamööbli põhjalikud asjatundjad. Tunneme ka viimaseid disainitrende ja moesuundumusi ning oskame teile parima lahenduse välja pakkuda. Paneme kokku just teie vajadustele vastava mööblilahenduse, olgu tegemist prügikastide, pargipinkide, tuhatooside, jalgrattahoidjate, paviljonide, desinfitseerimisjaamade, pollarite, konteinerite, laudade, piirete, mänguväljakute, spordiväljakute või teiste linnamööbli elementidega. Samuti oleme teie kõrval nii linnamööbli paigaldamisel kui ka hilisemal hooldamisel.

3. Pane linnamööbel enda jaoks tööle

Kvaliteetne linnamööbel on suurepärane võimalus oma ettevõtte või asutuse brändingu esitamiseks ja sellele tähelepanu tõmbamiseks. Ettevõtte värvides või iseloomuliku kujunduslahendusega linnamööbel on lisaks funktsionaalseks mööbliesemeks olemisele ka brändi väärtuste kandja. Linnamööblile saab graveerida nii logo, nime kui ka reklaamlause. Samuti on linnamööbel kommunikatsioonivahend, millel saab edasi anda olulisi ühiskondlikke sõnumeid. Näiteks saame prügikastile lisada sõnumid, mis muudavad prügi sorteerimise hõlpsamaks ja kutsuvad inimesi üles seda tegema.

4. Linnamööbli saad meie juures tasuta ladustada

Pakume oma klientidele võimalust varakult tellitud linnamööbel meie avaras ja kaasaegses laos tasuta ladustada. Linnamööbli ladustamisteenus on kasulik juhul, kui ehitusel või arendusel läheb oodatust kauem kui esialgu planeeritud. Samuti on tasuta ladustamisvõimalus hea selleks, et mööbel juba varem valmis tellida. Laos ootavat linnamööblit saab paigaldama asuda kohe, kui ilm selleks sobivaks muutub, mis tähendab, et pingid, mänguväljakud, fitnessiväljakud ja rattahoidjad on kasutajate rõõmuks võimalik üles seada juba esimeste kevadilmade saabudes.

5. Linnamööbli eest võid tasuda pikema perioodi vältel

Investeering linnamööblisse moodustab üldjuhul olulise osa objekti eelarvest. Pakume mööbli soetamisel järelmaksu Kindel Lahendus, mis võimaldab hajutada kulud pikema perioodi peale – olgu selleks 4 või koguni 60 kuud. See tähendab, et mööbli eest ei ole vaja ette maksta, vaid saad tasuda sel ajal, kui arendus end juba tagasi teenib. Kindla kuumakse sees on ka paigalduskulud ja hooldusteenus, mis tähendab, et kõik mööbliga seotud kulud on kenasti kontrolli all.

6. Veebruaris ja märtsis linnamööbli tellijale üllatuskingitus

2021. aasta veebruari ja märtsikuus saavad linnamööbli tellijad koos mööbliga üllatuskingituse. Kuna tegemist on üllatusega, ei saa me avaldada, millega on tegemist. Küll aga lubame, et see toob ka kõige tõsisemale tellijale naeratuse näole.

Tutvu meie linnamööbli valikuga ja saada päring siit!

 

Rohkem uudiseid