KategooriadBrändidSeeriad

Dambis – kes me oleme?

 

Dambis on kvaliteetse avaliku ruumi mööbli tootja ja maaletooja.

 

Linn kui elukeskkond on üldise heaolu kujundamisel väga oluline. Hoolime, et avalik ruum, olgu selleks linnatänav, park, väljak, rand, parkla, kontoriruum, koridor, puhkeala, ooteruum, hall, kaubanduskeskus, muuseum, kino, teater, lasteaed, kool või haigla oleks mugav, praktiline ja kaunis. Me soovime, et inimestel oleks avalikus ruumis hea olla.

Loome linnaruumis mugavat olemist tänu oma aastatepikkusele kogemusele, rahvusvahelisele kontaktivõrgustikule ja jäägitule pühendumusele. Usume paremasse tulevikku ja anname selle nimel iga päev oma panuse.

Olgu selleks sorteerimisvõimalusega siseprügikast, praktiline jalgrattahoidja, mugav pargipink, kontaktivaba kätepuhastusjaam, populaarne fitnessiväljak, seiklusi pakkuv mänguväljak või läbimõeldud prügimaja – meie tootevalik on lai ja täieneb pidevalt. Meie tooteportfell hõlmab Skandinaavia disaini, Euroopas tunnustatud brändide toodangut, kodumaist omatoodangut, aga ka eritellimusel valmistatud uudseid disainilahendusi, mis on loodud kirgastama ja ilmestama põhjamaiselt karget linnapilti.

Meie missioon on pakkuda kvaliteetset avaliku ruumi mööblit, mis muudab läbi vastupidavuse ja mugavuse inimeste elu paremaks.

Meie visioon on olla rahvusvaheline platvorm, mis toob kokku tootja ja tarbija muutes kvaliteetse avaliku ruumi mööbli kõigile kättesaadavaks.

Meie ruum

Ilmaruum on meie kõigi elukeskkond, mida peame ühiselt hoidma. Linnaruum on igapäevamaailm, milles meie käigud, teod ja mõtted sünnivad. Tööruum on koht, kus möödub meie tööpäev. Seetõttu on oluline, et ruumi sisustus oleks mugav, praktiline ja vastupidav.

 


ILMARUUM

 

 

Ilmaruum on meie kõigi elukeskkond, mida peame ühiselt hoidma. Hoolime ilmaruumist ja teeme maailmale head järgides järgmisi põhimõtteid:

Hoiame keskkonda

Me hoolime keskkonnast. Just seepärast kasutame säästvaid tootmistehnoloogiaid, keskkonnasõbralikke materjale ja rohelisest mõtteviisist inspireeritud lahendusi. Meie toodetes on ühendatud lihtsus ja praktilisus, mugavus ja vastupidavus, pilkupüüdev disain ja läbimõeldud vorm. Selle heaks näiteks on päikeseenergial töötava kompressiooniseadmega prügikast CitySolar, keskkonnasäästlikud pollarid Tic ja Rom, või ka näiteks taaskasutatud materjalidest valmistatud keskkonnasõbralik pargipink Citizen Eco. Toodete pikk kasutusaeg aitab kaasa kestliku arengu eesmärkide saavutamisele ja on investeering paremasse tulevikku.

Toetame ringmajandust

Ringmajandus ja loodusressursside vastutustundlik kasutamine on meie jaoks olulised nii tootearenduse käigus kui ka edasimüügi ja järelteeninduse igas etapis. Otsime pidevalt uusi võimalusi ringmajanduse edendamiseks, jagame oma kanalites infot uuenduslike disaini- ja tootmismeetodite, sealhulgas prügi sorteerimise, rohelise eluviisi, keskkonnahoidlikkuse jms kohta.

Edendame ühiskonnaelu

Parema elukeskkonna loomise kõrval on ka ühiskondliku elu edendamine meie südameasi. Sotsiaalne vastutustundlikkus on meie igapäevategevuses olulisel kohal. Toetame ühiskonna valupunktidele osutavaid sotsiaalkampaaniaid ja kodanikualgatusi nii nõu kui ka jõuga. Usume, et headus sünnitab headust ja anname endast parima, et väärt mõtted alati teoks saaksid.

 


LINNARUUM

 

Linnaruum on igapäevamaailm, milles meie käigud, teod ja mõtted sünnivad. Olgu suvi või talv, vihmane või külm, linn või roheala, väliala või siseruum – me hoolime sellest, et linn oleks meie kõigi jaoks mõnusam. Meie põhifookus on järgmistel tegevussuundadel:

Loome uusi viise avalikus ruumis kvaliteetaja veetmiseks

Aitame kujundada avalikku ruumi, kus igaüks leiab mõnusa koha, et lähedastega või omaette vaba aega veeta. Seame parkidesse üles pargimööbli, kus sõprade või perega piknikut pidada, ja pingid, millel jalga puhata või raamatut lugeda. Loome rohealadele välijõusaalid, kus värske õhu käes toonust tõsta, ja mänguväljakud, kus sõpradega hullata. Anname endast parima, et linnamööbel oleks kvaliteetne, mugav, vastupidav ja vastaks ilmastikuoludele.

Hoolime inimeste tervisest ja parandame tervisespordivõimalusi

Soovime, et kõik inimesed oleksid terved ja rõõmsad. Üks tee hea tervise juurde on aktiivne eluviis. Just seetõttu anname panuse aktiivse eluviisi edendamiseks. Näiteks loome tervisespordivõimalusi oma töötajatele sporditoetuse pakkumise näol. Rattakultuuri edendamine, näiteks rattateede rajamine ja rattahooldusstendide paigaldamine, on meile hingelähedane. Jagame oma kanalites selle kohta infot ning teeme kõik endast oleneva, et meie linn oleks rattasõbralikum.

Anname endast parima, et linnaruum oleks mugav ja kaunis

Hoolime sellest, et igaüks leiaks avalikus ruumis võimaluse kvaliteetaega veeta ja saaksime oma linna üle uhkust tunda. Meie tootevalik on hoolikalt läbimõeldud ja kokku pandud lähtuvalt meie kliimast ja linnamööbli kasutajast. Pöörame tähelepanu sellele, et meie mööbel poleks ainult mugav ja vastupidav, vaid rikastaks linnapilti ka oma välimusega.

 


TÖÖRUUM

 

 

Tööruum on koht, kus möödub meie tööpäev. Oluline on, et töökeskkond oleks ergonoomiline, funktsionaalne ja mugav. Hoolime oma töötajatest ja näitame seda läbi järgmiste põhimõtete:

Hea töökeskkond

Meil on hea ja mugav töötada. Hoolitseme selle eest, et meil oleksid parimad töövahendid ja meeldiv töökeskkond. Kasutame erinevaid kaasaegseid tarkvaralahendusi, mis töötegemise kiireks ja mõnusaks muudavad. Pakume töötajatele regulaarselt erinevaid koolitusi, seminare, töötubasid ja konverentse. Igaüks on oluline ning saab kaasa rääkida kõiges, mis puudutab töökorralduse parandamist ja tööalast arengut.

Unistuste tiim

Me ei ole tööl üksnes töökaaslased, vaid meie tiim on nagu meie teine pere, mille iga liige teeb oma tööd südamega. Iga meie päevapere liige hoolib sellest, et kõik tööalased küsimused parima lahenduse leiaks. Jagame nii muresid kui ka rõõme ja lisaks sellele, et oleme kolleegid, oleme ka head kaaslased, kellel on nii mõndagi ühist ja kellega on tore koos olla.

Avatud koostöö

Me kuulame oma koostööpartnereid ja kliente, arvestame nende soovidega ja anname endast parima, et nende ettepanekud ja ideed teostada. Lisame oma tootevalikusse tooteid lähtuvalt klientide ootustest ning jagame oma kanalites ka oma partnerite häid uudiseid. Otsime eri valdkondade vahel ühisosa, et luua uusi kestlikke lahendusi, mis maailma paremaks muudavad.

 

Dambis – täisväärtusliku linnaruumi saladus

 

Püsi kursis ka meie tegemistega:

Dambis Facebook

Dambis Instagram

Dambis Youtube

Dambis Pinterest

Rohkem uudiseid