KategooriadBrändidSeeriad

Aitame luua paremat ja mugavamat golfielamust!

 

Golf on üks mõnusamaid tegevusi veetmaks kvaliteetaega kolleegide, äripartnerite, sõprade või perega. Mängurajad on oma raskusastmetelt erineva tasemega ja tänu sellele võib mängurõõmu jaguda lausa tundideks. Hea elamuse saamiseks on mugavusel suur roll. Aegajalt võib mängijatel tekkida soov rajal jalga puhata, asju hoida või jäätmeid ära visata. Nii on mõistlik mõelda ka rajal olevale inventarile – näiteks pargipingile ja / või prügikastile.

Pargipingi puhul soovitame seljatoega variatsioone just nimelt selle poolest, et need toetavad selga. Materjalide poolest soovitame pinki, mille puit on erinevatele ilmastikutingimustele pikalt vastupidav – näiteks tamm, lehis või troopiline puit. Kuna tegemist on aktiivse välisalaga, mille radadel olevad mängijad pikalt püsima ei jää, siis soovitame mõelda järgnevale tõeterale: “lihtsuses peitub võlu”. Sestap ei pea pink olema liialt luksuslik ja ekstravagantne vaid pigem minimalistlik ja õhuline. Küll aga võiks pink olla variatsioonirohke – eristudes erinevatel radadel oma funktsiooni poolest kuid samas olles stiililt ühtlane. / Kõik Dambis pargipingid! /

Prügikast peab oma materjalide poolest sobituma välitingimustesse ning olema pigem minimalistliku disainiga, et see ei tõmbaks liialt tähelepanu, kuid samas sobituks ümbruskonnaga. Prügikastil võiks ideaalis olla tuhatoos, et vältida konide sattumist keskkonda. Meie sortimendist leiate nii ühe- kui ka kolmeosalisi prügikaste, tänu millele muudate jäätmete sorteerimise hõlpsamaks. Küll aga ei pea igal tii-alal jäätmeid sorteerima – enamasti piisab üheosalisest prügikastist. Nii hoiate ümbruskonda avara ja puhtana. / Kõik Dambis väliprügikastid! /

Kust leida finantsi?

Väliinventari soetamine pole soodne lõbu. Nii pakume paar ideed, kuidas leida finantsilisi ressursse välimööbli soetamiseks.

  • Dambis pakub täiendavaid teenuseid näiteks graveerimise või metallplaadi lisamise näol. Kuidas kõlab idee, kus igal pingil on esindatud mõne sponsori logo? Golfiklubi leiab igale rajale sponsori ning meie graveerime sponsori logo pingi puitosale. Loe lähemalt!
  • Teine võimalus on Dambis Kindel Lahendus. Tegemist on järelmaksuga, tänu millele ei pea mööbli eest koheselt täies mahus maksma. Jaga mööbli maksumus kindla perioodi peale ja keskendu oma põhitööle! Nii maksad mööbli eest samal ajal, kui sisustuslahendus Sulle juba tulu teenib. Loe lähemalt!

Boonus: Toote kombinatsioonid

Omalt poolt toome mõned populaarsemad pargipingi ja prügikasti kombinatsioonid.

Pargipink Vela sobib just oma variatsioonirohkuse, mugavuse ja esteetiliselt kauni stiili poolest. See on saadaval nii tavalise pargipingi kui ka lamamistoolina, nii seljatoe kui ka seljatoeta versioonina. Kombineeri pargipinki Vela prügikastiga Raila, mis on nii ühe- kui ka kolmeosaline, tuhatoosiga kui ka ilma. See varieerub ka oma olemuselt nii metall- kui ka puitpaneelide poolest sobitudes ideaalselt nii avaramasse kui ka metsikumasse ümbruskonda.

Omapärase ja korraliku kombinatsiooni saate luua ka pargipink Ecosens ja prügikast Ecosens näol. Tegemist on täielikult hooldusvaba pingi ja prügikastiga, mis on väga vastupidavad erinevatele ilmastikutingimustele. Soovi korral saate pingile lisada ka puidugraveeringu.

 

 

Omavahel sobivad kokku ka pargipink Kuru ja prügikast City 100. Pargipink Kuru ühendab endas kasutajasõbralikkuse, stiilse disaini ja vastupidavad materjalid sobides ideaalselt ka golfiväljakutel kasutamiseks. Kuru on saadaval nii seljatoega kui ka ilma ning ka käetoed saab vabalt asetada mõlemasse varianti. Prügikast City 100 sobib ideaalselt välitingimustesse. Vastupidavatest materjalidest ja ilmastikukindel lahendus toob elegantsust igasse keskkonda, püsides nägusana aastaid. City 100 on saadaval ka integreeritud tuhatoosiga.

 

Luues paremat golfielamust mängijatele näitate, et hoolite ka nende mugavusest igas etapis! 

Huvi korral võtke ühendust meie spetsialistiga info@dambis.ee ja üheskoos leiame parima lahenduse!

Rohkem uudiseid