KategooriadBrändidSeeriad

Bolt tõukerataste laadimisdokid on kohal!

 

Meil on rõõm olla Bolt koostööpartner nende rajal rohelisemasse ning korrastatud linnapilti! 

Tõukerattad omandavad üha enam populaarsust – väiksed ja mugavad tõuksid on meie linnapilti ilmunud selleks, et jääda. Paraku seisneb nende populaarsuse varjukülg selles, et tänapäeval jäetakse elektrilised tõukerattad hoolimatult tänavatele. See võib põhjustada ohtlikke olukordi ja esitab korraliku väljakutse ka üleüldisele linnapildile.

 

Nii on Bolt asunud esimesi samme ja loonud tõukeratastele mõeldud laadimisdokid, kuhu kasutajad saavad tõukerattaid pärast sõidu lõpetamist laadima jätta. Tegemist on jätkusuutliku ja uuendusliku laadimislahendusega mitmel põhjusel: 

  • Bolt laadimisdokid aitavad vähendada keskkonna- ja õhureostust, vähendades Bolt tiimil vajadust tõukerattaid kaubikutega laadimiseks kokku korjata.
  • Need annavad positiivse tõuke paremate parkimisharjumuste tekkimiseks ja panustavad üleüldise linnapildi korrastamisse.
  • Bolt laadimisdokkides on kasutusel väga vastupidavad kaablid, mis ei vaja järjepidevat hooldust.
  • Ja muide! Kõik kasutajad, kes tõukeratta laadima panevad, saavad selle eest 1€ soodustust enda järgmise sõidu pealt.

Dambis on sellel uuel rajal jõuga abiks pakkudes paigaldusteenust. Hetkel on Tallinnas mitu laadimiskeskust: Balti Jaamas, TalTechi ümbruses, Ülemistel, Keskturul ja Mustakivis. Nimekiri täieneb pidevalt!

 

Üheskoos Boltiga anname oma parima, et avalik ruum oleks keskkonnasõbralik, ilus ja praktiline. 

Huvi korral võta ühendust meie spetsialistiga: info@dambis.ee 

 

Rohkem uudiseid