KategooriadBrändidSeeriad

Millised on linnamööbli trendid?

Tänavamööbel – moodne sõna väikevormidele, mida märkame igapäevaselt linnatänavatel ja parkides.

Linna- ja tänavamööbel hõlmab endas nii avalikke prügikaste, tuhatoose, istepinke, jalgrattahoidjaid, lille-ja taimekonteinereid kui ka palju muud. Te märkate antud elemente igapäevaselt kõndides mööda linnatänavaid või sisenedes mõnda hoonesse. Tänapäeval on üsna tavaline, et iga hoone esisel leidub vähemalt üks prügikast või tuhatoos.

Lisaks märkab väga paljusid linnamööbli elemente kui sõidate jalgrattaga tööle, kohvikusse või lihtsalt kui naudite värsket õhku.

Linnamööbel on andnud suuri mõjutusi nii era- kui ka avalikus ruumis, sest see kõik on ümbritsev meie ümber. Mõlemad osapooled on huvitatud pakkuma head emotsiooni ja kogemust oma partneritele või klientidele. Lisaks on mõlemad osapooled huvitatud leidma parima hinna eest parimat kvaliteeti. Nad mõlemad tahavad sama asja mööbel, on parima hinna ja kvaliteedi oma raha. Õnneks on tänapäeval väga lai ja mitmekesine valik leidmaks just seda sobivat toodet oma maja või büroo esisele.

Toodete iseloom on olla teistest erinev ja sealhulgas ka nähtav.

Arhitektid ja majahaldurid on viimasel ajal rohkem huvitatud leidma uusi ja innovaatilisi lahendusi oma maja või büroo esisele. Pidevalt otsitakse uusi ja julgeid ideid, millega erineda ja silma paista.

Mida nad otsivad on märk, see miski, mis eristab neid teistest.

See toob meid selguseni, kus kvaliteet hakkab ületada kogust. Rõhutakse kvaliteedile ja disainile ning järjest enam otsitakse ja küsitakse uusi ideid ja lahendusi.

Tihtipeale küsivad avaliku sektori ettevõtted lahendusi personaliseerida oma tooteid, paludes graveerida linna või kodaniku nimetuse, kleepides vastavaid kleebised jne.

Möödas on ajad kus prügikastid, pingid või jalgrattahoidjad olid ainult funktsiooni täitmiseks ning disain tõsteti tahaplaanile. Ajad on muutumas ning moodi on tulemas julged värvid, huvitavad disainlahendused ja kvaliteetsed materjalid.

Pikaajaline kvaliteet ja vastupidavus on muutumas järjest olulisemaks

 Arhitektid ja ettevõtete esindajad on hakanud mõistma kvaliteedi olulisust ning rõõm on näha, et linnamööbel on osaks saanud kogu hoone arhitektuurist ja üldpildist. Tihtipeale ei ole soodne valik see kõige parem. Kuigi see võib olla omaette eesmärk lühiajaliselt, siis pikemas perspektiivis tuleb odav linnamööbel isegi palju kallim.

Kvaliteetne linnamööbel kestab aastaid kui see on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, on piisavalt vandaalikindel ning seda on õigesti hooldatud. Siinkohal võibki öelda, et prügikastil ja prügikastil on vahe.

Rohkem uudiseid