KategooriadBrändidSeeriad

Kevadine linnamööbli hooldus!

Põhjamaade karmides ilmastikutingimustes tuleks kindlasti meeles pidada linnamööbli hooldamist. Eestis on neli aastaaega, mistõttu on meie ilmastik üsna vahelduv ja mitmekesine – kohati külm ja niiske ning kohati kuum ja lämbe. Päike kõrvetab ja pleegitab puitu, mistõttu tuleks seda õlitada. Niiskus omakorda soodustab korrosiooni teket. See kõik mõjutab ka linnamööblit, eriti pargipinke.

Dambis hoolib, et linnapilt ja avalikus ruumis olevad tooted oleksid ilusad, puhtad ning hooldatud. Seetõttu on Dambise spetsiaalne hooldusmeeskond ka sel hooajal uuteks ülesanneteks valmis! Teostame metallosade puhastust, puitosade hooldamist, kinnitusdetailide kontrolli, vajadusel ka väljavahetamist ning üleüldist hooldust.

Meie aastatepikkune kogemus näitab, et linnamööbli iga-aastane korraline hooldus pikendab selle eluiga 2-3 kordselt ning hoiab pikemas perspektiivis omajagu kulusid kokku. Kui jätta pargipink hooldamata, tuhmub puidu värv ja muutub aja jooksul halliks – seda aga omakorda kvaliteedi defektiks ei loeta. Hooldus annab linnamööblile justkui uue elu. Seetõttu soovitame linnamööblile teha vähemalt kord aastas hooldus puhastuse ja õlituse näol, et saavutada selle maksimaalne kestvus!

Kui tunnete, et pargipink vajab uut lihvi, prügikast kinnitusdetailide kontrolli või soovite muus vormis linnamööbli hooldust – jätke see meie hoolde! Meie kvalifitseeritud hooldusmeeskond hoolitseb kevadiselt kauni linnapildi eest taastades linnamööbli kauni välimuse.

Võtke meiega ühendust ja leiame Teile sobiva lahenduse: info@dambis.ee

Rohkem uudiseid