KategooriadBrändidSeeriad

Linnamööbel kaardil: Tutvu meie projektidega üle Eesti!

Tunneme Dambises uhkust oma ulatusliku linnamööbli projektide portfelli üle, mis on muutnud avalikud ruumid elavaks ja funktsionaalseks keskkonnaks. Et pakkuda klientidele mugavat viisi meie tööga tutvumiseks, oleme loonud Google Mapsi funktsiooni, mis näitab meie viimaste aastate suurimate projektide asukohti. Meie linnamööblit võib leida pea kõikides Eesti linnadest kuni maaliliste Saaremaa ja Hiiumaa saarteni välja. Isegi rahvusvaheliselt oleme esindatud sellistes kohtades nagu Läti ja Iisrael. Viime sind kaardil virtuaalsele ringkäigule läbi meie tehtud projektide.

KLIKKA KAARDI VAATAMISEKS SIIA!

Kohalike projektide uurimine:

Meie Google Mapsi funktsioon võimaldab teil navigeerida läbi Eesti linnade ja asulate, kus näed Dambis linnamööblit. Pealinnas Tallinnas, intellektuaalse elu keskuses Tartus, suvepealinnas Pärnus näed, kuidas meie linnamööbel on avalikku ruumi täiustanud. Ka idüllilisel Saaremaal ja Hiiumaal oleme pakkunud linnamööblilahendusi. Lisades nii stiili kui ka funktsionaalsust pargipinkide, prügikastide, taimekonteinerite ja jalgrattahoidjate näol. Meie linnamööbel sulandub suurepäraselt linna- või looduskeskkonnaga, tänavatele, parkidesse, promenaadidele, luues nii kohalikele kui ka külalistele kutsuvaid ruume.

Väljaspool Eestist

Väljaspool Eesti piire on meie linnamööbel jõudnud rahvusvahelistesse sihtkohtadesse. Tugeva koostööga Lätis on meie tooted jätnud meie naaberriigi linnamaastikele püsiva mulje. Lisaks on meie mõju laienenud välja isegi kuni Iisraelini.

Kuidas kaart teid aitab?

Meie Google Mapsi funktsioon on loodud meie kliente silmas pidades. Oma projektide asukohtade kaasamisega soovime pakkuda mugavat ja interaktiivset tööriista neile, kes otsivad inspiratsiooni või kaaluvad meie tooteid oma linnaarendusprojektide jaoks. Olenemata sellest, kas oled arhitekt, linnaplaneerija või valla esindaja, pakub see kaart hea ülevaate meie tehtud töödest.

Google Mapsi funktsiooniga pole meie linnamööbli projektide uurimine kunagi olnud lihtsam. Nii Eestis kui ka rahvusvahelsielt on näha Dambise pühendumust funktsionaalse ja uuendusliku avaliku ruumi loomises. Kutsume Sind kaarti kindlasti uurima!

Kirjuta meile, et saaksime aidata Sinu linnanägemust ellu viia: info@dambis.ee

Rohkem uudiseid