KategooriadBrändidSeeriad

UUS! CubiQ seeria jalgratta- ja tõukerattahoidjad!

 

Jalg- ja tõukerattahoidjad jalgratturitelt jalgratturitele

CubiQ seeria tooted on arendatud ja väljatöötatud koostöös arhitektide, maastikukujundajate ja jalgratturitega. Seeria arendamine algas soovist välja töötada kasutajasõbralikum ja turvalisem lahendus jalg- ja tõukerataste parkimiseks. Lahendus võimaldab rattaraami lukustamist ja sobib erinevatesse avalikesse ruumidesse. CubiQ seeria tooted on kasutajasõbralikud, vastupidavad ja turvalised.

Jalgrattahoidjad: CubiQ Standard ja Premium on tõeliselt modulaarsed jalgrattahoidjad, mille vahelist kaugust saab klient vabalt reguleerida ka pärast paigaldamist. Mõlemast CubiQ mudelist on ühe- ja kahepoolseid versioone ning saadaval nii ühe- kui ka kahe värviga. Rattahoidja raami nurga kolmeastmeline reguleerimine võimaldab teil neid vasakule, paremale või keskele suunata. Valiku lihtsustamiseks pakume rattahoidja raami vahele kolme standardset kaugust: 420, 500 ja 600 mm. CubiQ Premium rattahoidja raam on suurem kui CubiQ Standardil nagu ka järgnevatelt piltidelt näha saate.


CubiQ Premium


CubiQ Standard


 

Tõukerattahoidjad: CubiQ Scooter tõukerattahoidja on välja töötatud koostöös avaliku sektoriga, linnade ja valdadega. Erinevad mikroliikumise lahendused on oma populaarsust tohutult suurendanud. Paraku seisneb nende populaarsuse varjukülg selles, et tänapäeval jäetakse elektrilised tõukerattad suvaliselt tänavatele. See võib põhjustada ohtlikke olukordi ja esitab korraliku väljakutse ka üleüldisele linnapildile.

CubiQ Scooter tõukerattahoidjale saate tõukerattad hõlpsasti paigutatud. See töötab ka tavaliste mitteelektriliste tõukerataste parkimisega. CubiQ Scooter tõukerattahoidja sobib ideaalselt linna, koolihoovidesse, lasteaedadesse ja näiteks kontorihoonete ette.

 

CubiQ Scooter on osa CubiQ seeriast ja seda saab ühendada näiteks jalgrattahoidjate komplekti. Lisaks ühildub CubiQ tooteseeria ka täielikult meie rattaparklatega: AkvaVarioVivid ja Basic.

 

Planeerimise toetamiseks on ka CubiQ DWG-pildid ja BIM-mudelid peagi ka ProdLib’is. Kui soovite faile kiiremini, võtke ühendust meie spetsialistiga: info@dambis.ee

 

Rohkem uudiseid