KategooriadBrändidSeeriad

Õige materjalivalik õiges keskkonnas

Tellides linnamööblit Dambisest pole vaja keeruliste ilmaolude tõttu muretseda! Õige materjalivalik õiges keskkonnas mängib suurt rolli. Kliendi ja teenusepakkuja omavaheline koostöö on oluline tagamaks sobiv ja kauakestev lahendus õiges keskkonnas s.h ka niisketes ja mereäärsetes karmides keskkonnatingimustes. Oleme teiega alates idee kontseptsioonist kuni toote paigalduse ja hoolduseni välja, andes valikute tegemisel väärt nõu. Täiendava kaitsena saame pakkuda ka lisaviimistlust – näiteks easy-clean ja anti-grafiti. Garanteerime, et tooted on professionaalselt paigaldatud ning on kauakestvad ja kvaliteetsed.

Prügikast City 100

Prügikast City 100 sobib ideaalselt välitingimustesse. Vastupidavatest materjalidest ja ilmastikukindel lahendus toob elegantsust igasse keskkonda, püsides nägusana aastaid. Kinnitusviisina võimalik valida nii ankurpoltidega kinnituv metallalus või vabaltseisev roostevaba teras ümbrisega betoneeritud aluspind.

Inoa pargipink

Inoa pargipink on elegantne mööblilahendus, mille kaunist välimust täiustab ka äärmiselt hea istumismugavus. Ühtaegu modernne ja ajatu välimus täiustab linnaruumi ning ei jää möödakäijale märkamatuks. Pingi sobitamise keskkonda muudab unikaalseks saadaval olevad termotöödeldud männist, kuusest ja tammest erineva laiusega puitosad.

Dambis-Pargipingid-Pargipink Inoa-3

Jalgrattahoidja U2

Jalgrattahoidja U2 on lihtne, elegantne ja turvaline rattahoidja, mis sobib nii suurte kui ka väikeste linnade väliruumis pea igale poole. Üheks U2 märkimisväärseks eeliseks on vähene ruumivajadus ning puhtad jooned. Ühe U2 rattahoidja külge saab kinnitada kuni kaks jalgratast.

U2 jalgrattahoidja

Materjalide ja viimistluste kohta võite lugeda ka meie teistest artiklitest:

Kvaliteetsed materjalid tagavad toote pikaajalise vastupidavuse

Anti-grafiti viimistluslahendused linnamööbli kaitseks

Küsi nõu meie spetsialistilt: info@dambis.ee

Rohkem uudiseid