КатегорииБрендыSeeriad

Dambis teeb head „Südamesoovi“ saates

Dambis on pühendunud linnaruumi ja inimeste kokkuviimisele, luues positiivseid emotsioone. „Südamesoovi“ saade, mida juhib Keili Sükijainen, on kantud sellest mõttest – aidata täita südames peituvaid soove ja tuua rõõmu nendeni, kes on teinud ka ise teistele palju head. 

5. hooaeg  3. osa näeme erilist projekti, kus Peep soovis kinkida lastele uut mänguväljakut. Dambis ja Benito aitasid koos selle soovi täitumisele kaasa. Valituks osutus Combo 6, mis on imeline kiikudega mänguväljak, kus lapsed saavad rõõmsalt aega veeta. Kiikuda saab mitu last korraga. Komplekti kuulub kaks istmega kiike ja üks rõngaskiik. 

Tartu perekodu lastele rajati uus mänguväljak, kus Dambis ja Benito koostöös valitud Combo 6 kiiged toovad rõõmu ja naeratuse näole. Kiiged on kasvatajate sõnul rohkem kui lihtsalt mänguasjad, neil on teraapiline toime, rahustades lapsi ja toetades nende arengut. Kui lapsed mänguväljakule astusid, peegeldas nende näos puhas rõõm ja see oli hetk, mis soojendas nii nende kui ka meie südameid. Hea on teha head. 

Еще новости